Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Området Östermalm

Östermalm är en stadsdel i Stockholms innerstad som förknippas bland annat med exklusiva bostadskvarter så som Strandvägen, Karlaplan, Villastaden och Diplomatstaden. Här hittar man fina vintage-butiker och exklusiva affärer och gallerier. Best Western Hotel Karlaplan ligger mitt på Östermalm, ett stenkast från Karlaplan.

Sturegallerian

Sturegallerian är en galleria med exklusiva butiker vid Stureplan.

Promenadavstånd från hotellet, ca 15 minuter.

Fältöversten Centrum

Fältöversten, med  ett 60-tal butiker är ett modernt och trivsamt köpcentrum. Här finns även apotek, Systembolag, bank och bibliotek.

Promenadavstånd från hotellet, ca 3 minuter.

Kungliga Djurgården

Kungliga Djurgården är ett område i Stockholm som står till kungliga majestäts egen disposition. Här finns massor av vacker natur, restauranger och en mängd attraktioner som Skansen, Vasamuseet, Gröna Lund, Nordiska Museet, Cirkus, Liljevalchs och många fler

Promenadavstånd till Nordiska Museet, ca 20 minuter.

Skansen & Gröna Lund

Skansen är en djurpark och friluftsmuseum på Djurgården. I närheten finns även nöjesfältet Gröna lund, eller Grönan som det även kallas.

Promenadavstånd från hotellet ca 25 minuter.

Kungliga Tekniska Högskolan

KTH är den äldsta och största tekniska högskolan i Sverige och bedriver omfattande utbildning av bland annat civilingenjörer och har en omfattande teknisk forskning.

Promenadavstånd från hotellet ca 20 minuter.

Kungliga Dramatiska Teatern

Dramaten är Sveriges nationalscen för det talade dramat.

Promenadavstånd från hotellet ca 15 minuter.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.