Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Området Östermalm

Östermalm är en stadsdel i Stockholms Innerstad & förknippas bla med exklusiva bostadskvarter så som Strandvägen, Karlaplan, Villastaden och Diplomatstaden. Här hittar man fina vintageboutiquer och exklusiva butiker.
Best Western Hotel Karlaplan ligger mitt på Östermalm, ett stenkast från Karlaplan.

Sturegallerian

Sturegallerian är en galleria med  exklusiva butiker vid Stureplan i Östermalm.

Promenad avstånd till hotellet ca.10 minuter.

Fältöversten Centrum

Fältöversten med  ett 60-tal butiker är ett modernt och trivsamt köpcentrum. Här finns allt från Apotek, Systembolag till bank & bibliotek.

Promenadavstånd till hotellet ca.2 minuter.

Kungliga Djurgården

Kungliga Djurgården är en äldre beteckning på det område i nuvarande Stockholm som står till kungliga majestäts egen disposition. området är uppdelad i Södra Djurgården och Norra Djurgården.

Promenadavstånd till Södra Djurgården (Gärdet) ca.8 minuter.

Skansen & Gröna Lund

Skansen är en djurpark & ett friluftsmuseum på Djurgården. I närheten finns även nöjesfältet Gröna lund eller Grönan som det även kallas.

Promenadavstånd till hotellet ca.15 minuter.

Kungliga Tekniska Högskolan

KTH är den äldsta och största tekniska högskolan i Sverige och bedriver omfattande utbildning av bland annat civilingenjörer och har en omfattande teknisk forskning.

Promenadavstånd till hotellet ca.7 minuter.

Kungliga Dramatiska Teatern

Dramaten är Sveriges nationalscen för det talade dramat.
Promenadavstånd till hotellet ca.15 minuter.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.