Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra Rum

På Best Western Hotel Karlaplan övernattar du i ett bekvämt rum där varje rum har platsbeställda möbler, speciellt anpassade för just det rummet. Rummen har modern inredning och sköna sängar. För dig som reser ensam finns enkelrum och är ni flera som reser finns både dubbelrum i olika storlekar och familjerum.

  • Alla rum är utrustade med helkaklade dusch och WC, med golvvärme och handdukstork.
  • 40 tums LCD-tv och kabel-tv med bra utbud av kanaler. 
  • Alla rum och publika utrymmen har tillgång till fritt Wifi nätverk.
  • Samtliga rum och utrymmen är rökfria. 

Standard enkelrum

Enkelrum med bekväm säng att sova gott i. I rummet finns även en fåtölj med bord, tv och vattenkokare med kaffe och te. Badrum med dusch.

Kabinrum

Bekvämt enkelrum utan fönster beläget i sutteräng. Perfekt för dig som vill sova utan för mycket störande ljus. Badrum med dusch.  

Queen

Mindre dubbelrum eller större enkelrum. Mysigt rum för ett par eller dig som reser ensam och vill ha extra utrymme. I rummet finns även en fåtölj med bord, tv och vattenkokare med kaffe och te. Badrum med dusch.

Standard

Mysigt dubbelrum med stor, skön säng. I rummet finns även en fåtölj med bord, tv och vattenkokare med kaffe och te. Badrum med dusch.

Superior

Mysigt rum med stor, skön säng och en bäddfåtölj. I rummet finns även en stol med bord, tv och vattenkokare med kaffe och te. Badrum med dusch.

Familjerum

Mysigt rum med stor, skön säng och en bäddsoffa. I rummet finns även ett bord med sittpuff, tv och vattenkokare med kaffe och te. Badrum med dusch.

Alltid hos oss

101 rökfria rum
Städning varje dag
Business-service
Reception öppen dygnet runt
Kaffe i allmänt utrymme

...

Eget badrum

TV
Utegård
Hårtork
Hiss

Frukost ingår

En bra frukost handlar inte bara om smak och bra råvaror, utan också om inspiration och omtanke.

Vi har erbjuder ett noga utvalt sortiment av frukostmat som passar alla smaker.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.